Aktuellt

URPREMIÄR Lördag 7 sep kl 13
– tankar om hur olika vi kan bo
Vännerna Emmi & Aava vrider och vänder på begreppet ”hem” med hjälp av lek, rörelse, superkrafter och levande seriefigurer.
Läs mer »

– ett rysardrama för ungdomar – om när ord står mot ord
Sedan Nanna började arbeta hemma hos Liv har hon världens bästa jobb men när hon helt plötsligt …
Läs mer »

Urpremiär Lördag 9 mars kl 13
– en fantasifull föreställning om att skörda och om matens väg till bordet
Följ med på en rolig och spännande upptäcktsfärd i en magisk trädgårdsmiljö!
Läs mer »

– om glädjen att bygga, använda fantasin och lösa problem
En alldeles vanlig dag har Millimetermannen fått ett samtal från en teater där någonting har rasat …
Läs mer »

För sverigefinska barn skräddarsytt tvåspråkigt föreställning, där skådespelaren letar tillsammans med barnen efter försvunna ord från en sång som man sedan till slut sjunger tillsammans. Kom med och leta och sjung med oss!
Läs mer »

Vi kan komma och läsa sagor eller andra berättelser på finska för sverigefinska barn eller för de lite äldre. Programmet är lämpligt att utföras i förskolor, bibliotek och gärna även i samband med en föreställning som redan är på turné hos er.
Läs mer »

Kantele Duo består av Helena Tuupanen och en av tvillingdöttrarna Sandra eller Anni. Duon har uppträtt på otaliga platser runt om i Sverige och världen både tillsammans och var för sig. Kantele Duos repertoar riktar sig till …
Läs mer »

Nya dikter av 15 sverigefinska poeter framförs på finska. Dikter om livet, resor, minnen, finskhet och drömmar framförs av UusiTeatteris skådespelare Lidia Taavitsainen och Malou Zilliacus.
Läs mer »