Lässtunder

Våra tvåspråkiga skådespelare kommer gärna och läser sagor, noveller, poesi eller andra berättelser på finska hos er, men även på svenska vid önskemål. Våra Lässtunder riktar sig främst till finskspråkiga avdelningar på äldreboenden eller finska föreningars träffar, men kan anpassas även till andra sammanhang med läsningen och lyssnandet i fokus. Efter läsningen erbjuder skådespelaren till kommentarer och samtal utifrån de minnen och associationer som texterna väckt hos lyssnarna. 

Vi tar gärna emot önskemål gällande böcker, berättelser eller innehåll från er. Lässtunder kan även beställas som följetong, att man under en hel termin läser en längre berättelse för lyssnarna veckovis, månadsvis eller enligt önskemål. De är även möjliga att utföras i samband med ett annat av våra program som kanske redan är på turné hos er för tillfället! 

Pris: 3 500 kr/läsning. Paketpriser möjliga vid bokning av flera läsningar och följetong. Priset inkluderar resor inom Region Stockholm.

Längd: ca 30-40 min
Språk: finska eller svenska

Frågor, bokningar och önskemål om innehållinfo@uusiteatteri.se, 073-505 66 14