Förskola/skola

För förskolor och skolor i Stockholms stad har vi möjlighet att erbjuda biljetter till ett subventionerat pris genom Kulan. Med Kulanpremien är biljettpriset endast 70 kr/barn (ordinariepriset är 120 kr). Pedagoger följer med gratis.

BOKNING MED KULANPREMIE
Kontakta oss gärna innan på info@uusiteatteri.se eller ring oss på 073-505 66 14 för att höra om bokningsläget för önskat datum. Vi hjälper gärna till med bokning via Kulan. Läs mer om Kulanpremien här. Efter föreställningen skickar vi en faktura till er och drar av subventionen.

Dessa föreställningar kan bokas med Kulanpremie:
Morrhåringar (3-6 år) -Urpremiär 1 april 2023
Solen sover (2-6 år)
Hullerombuller! (4-8 år)
Tidfri (5-10 år)

UPPSÖKANDE VERKSAMHET MED KULANPREMIE
Om ni inte har möjlighet att komma till oss kommer vi gärna till er! Ring eller mejla oss om du är intresserad av att boka en turnéspelning. Vid uppsökande verksamhet drar vi av 50% från vårt ordinarie turnépris vid faktureringen.

OM TEATERLOKALEN
Vår teaterlokal ligger en trappa ner från gatuplanet. Vi hjälper till i trappan, vid behov. I lokalen finns en foajé och ett pentry.

MELLANMÅL
Det går bra att äta mellanmål i vår foajé – före eller efter föreställningen. Var gärna på plats i god tid innan föreställningens början.

HITTA TILL TEATERN
Vår teater ligger mycket centralt vid Odenplan med bra kommunikationer.
Adress: Olympiateatern/UusiTeatteri, Västmannagatan 56.
Buss 2, 4, 6, 50, 53, 61, 67, 507, 515, 595, 690, 691, T-Odenplan, Pendelstation Odenplan
Tunnelbana- och busstider hittar du på: www.sl.se

SKAPANDE SKOLA
Vill du göra ett skapande skola-projekt med oss? Vi skräddarsyr gärna projekt utifrån våra föreställningar tillsammans med er och enligt era önskemål. Läs mer om Skapande skola här.

Kontakta oss på info@uusiteatteri.se eller på 073-505 66 14 för mer information.

Välkommen!