Förskola/skola

BOKA

För att boka biljetter till våra föreställningar kan du

 Vi bekräftar din bokning via mejl eller telefon.

Bokade biljetter betalas på plats eller så skickar vi er en faktura efter genomförd föreställning. Meddela oss gärna er fakturaadress redan vid bokningen.

BILJETTPRIS PÅ EGEN SCEN

För förskolor och skolor har vi möjlighet att erbjuda biljetter till ett subventionerat pris. Förskolebarn/elever i Stockholms stad betalar endast 50 kr/elev genom Kulanpremien. Förskolebarn/elever inom Stockholms län betalar 50 kr/elev med stöd från Stockholms läns landsting. Pedagoger följer med gratis.

UPPSÖKANDE VERKSAMHET

Om ni inte har möjlighet att komma till oss kommer vi gärna till er! Ring eller mejla oss om du är intresserad av att boka en turnéspelning.

KULANPREMIE

Med Kulanpremie kan förskolor och skolor i Stockholms stad få 50 kr rabatt/elev,
för våra barnföreställningar. Kontakta oss gärna innan på info@uusiteatteri.se eller ring oss på 0728-77 45 68 för att höra om bokningsläget för önskat datum. Vi hjälper gärna till med bokning via Kulan.

Här kan du läsa mer om KULANPREMIEN 

Nedan direktlänkar till våra föreställningar som kan bokas med KULANPREMIE

VILKET KALAS (från 7 år)

VEERAS KONTOR (2-5 år)

NÅGONSTANS FINNS EN VÄRLD SOM VUXNA INTE VET NÅGONTING OM (6-10 år) 
(kan endast bokas för turné hösten 2017)

OM TEATERLOKALEN

Vår teaterlokal ligger en trappa ner från gatuplanet. Vi hjälper till i trappan, vid behov. I lokalen finns en foajé och ett pentry. Det går bra att äta mellanmål i vår foajé – före eller efter föreställningen. Var gärna på plats i god tid innan föreställningens början!

HITTA TILL TEATERN

Vår teater ligger mycket centralt i Vasastan, Odenplan med bra kommunikationer.
Adress: Västmannagatan 56. T-Odenplan, Buss 2, 4, 61, 67, 69, 72, 73, 515, Pendelstation Odenplan

SKAPANDE SKOLA

Vill du göra ett skapande skola-projekt med oss? Vi skräddarsyr gärna projekt utifrån våra föreställningar tillsammans med er och enligt era önskemål. Kontakta oss på info@uusiteatteri.se eller på 0728-77 45 68 för mer information.

VÄLKOMMEN!