Lukuhetket

Kaksikieliset näyttelijämme tulevat mielellään luoksenne lukemaan satuja, novelleja, runoja tai muita kertomuksia joko suomeksi tai ruotsiksi.  Lukuhetkemme ovat suunnattuja lähinnä suomenkielisille vanhusten hoito-osastoille sekä suomiseurojen tapaamisille, mutta ovat sovellettavissa muihinkin sopiviin yhteyksiin. Lukuhetkien päätteeksi on mahdollisuus ajatusten vaihtoon tekstien herättämistä muistoista ja kokemuksista. 

Otamme mielellään vastaan toivomuksia koskien kirjoja, kertomuksia tai sisältöä. Lukuhetken on mahdollista tilata myös toistuvana lukusarjana, jolloin lukukauden aikana luetaan jokin pitempi kertomus kuuntelijoille viikoittain, kuukausittain tai toivomuksienne mukaan. Ne ovat helposti toteutettavissa myös jonkin toisen esityksemme yhteydessä joka vierailee luonanne samoihin aikoihin!

Hinta: 3 500 kr/lukuhetki. Pakettihinnat mahdollisia tilattaessa useampia lukuhetkiä tai lukusarjoja. Hintaan sisältyy matkat Tukholman läänin sisällä.

Kesto: n. 30-40 min
Kieli: suomi tai ruotsi

Varaukset, lisätiedot ja sisältötoivomukset: info@uusiteatteri.se, 073-505 66 14