Muurin yli meren alle

– minimusikaali hieman absurdista tulevaisuudenkuvasta

River och maailman paras muusikko. Okei, ehkei kuitenkaan. Mutta maailmassa jossa jäät ovat sulaneet, mehiläiset kuolleet, ruoka koostuu levistä ja kovakuoriaisista ja Helsinki ja Tukholma ovat sulautuneet yhdeksi ja samaksi kaupungiksi, hän on ainakin ainoa joka pyrkii pitämään mielen rohkeana. Yhdessä kahden bändikaverinsa kanssa he ovat juuri myöhästyneet viimeisestä sukellusvenetaksista, jonka määränpäänä oli mahtava merenalainen siirtomaa, johon jetsetit ovat paenneet. Tulevaisuus ei näytä hyvältä. Pyrkiessään piristämään kavereitaan hän kertoo hullun tarinan, joka sisältää seikkailua, musiikkia ja ehkäpä myös hieman… toivoa? Sitä voi tarvita. Varsinkin kun maailmanloppu on ainoa asia mikä juuri nyt löytyy kalenterista.

Musikaalin tapahtumat sijoittuvat tulevaisuuteen, ympäristökatastrofin jälkeiseen aikaan. Ajankohtainen ja liikuttava tarina joka esitellään lapsille ja nuorille huumorin, musiikin, laulun ja liikkeen avulla. 

Käsikirjoitus & ohjaus: Charissa Martinkauppi
Musiikki/soitinrakennus: Jonatan Eklund
Puvut/lavastus: Erika Sjödin
Koreografia: Jukka Korpi
Valot/ laulutekniikka: Linnea Jansson
Näyttämöllä:  Malou Zilliacus, Linda Jokela & Vivi Laakko
Suomennos: Lidia Taavitsainen

Kohderyhmä: 10-16 vuotiaat, perheet
Kesto: noin 50 min

Esitysajat omalla näyttämöllä Kevät 2023
Ruotsiksi:
La 11.2 klo 16 – OSTA LIPPU

Suomeksi:
Ti 21.2 klo 13 – OSTA LIPPU
To 23.2 klo 10 – OSTA LIPPU
To 23.2 klo 13 – OSTA LIPPU

KULTURBILJETTER INFO:
Kulturbiljetter aukioloajat ma-pe klo 9-17 (lounastauko klo 12-13)
Yhteystiedot: soita 08-50 25 40 80 tai meilaa osoitteeseen info@kulturbiljetter.se

Muina aikoina: ota yhteyttä UusiTeatteriin 0728-77 45 68 tai meilaa osoitteeseen info@uusiteatteri.se