Perhepippalot / Familjekalas

UusiTeatteri avaa ovet omaan uudistettuun tilaansa sunnuntaina 24. syyskuuta klo 13-16!

13.15 Aikavapaa/Tidfri (teatteriesitys)
14.30 Raka bananer (konsertti)
15.30 Perhedisco
Lisäksi: kasvomaalausta, fika, puuhastelua, lukunurkkaus y.m.!

Ovet aukeavat klo 13.00 ja päivä aloitetaan teatteriesityksellä Aikavapaa – monologi väsymyksestä jatkuvaan kiireeseen. Tidfrin jälkeen lavan ottaa haltuun lastenmusiikkiyhtye Raka Bananer! Iltapäivän aikana on myös mahdollisuus nauttia kasvomaalauksesta, antaa luovuuden virrata piirustusnurkassa, haaveilla satujen maailmassa ja tanssia diskossa! Perhepippalot juhlitaan ruotsin- ja suomenkielten sujuvalla sekoituksella. Kaikki ovat tervetulleita kieleen tai ikään katsomatta!

AIKAVAPAA (noin klo 13.15-13.45, 5-10-vuotiaat & perheet, kaksikielinen) teatteriesitys väsymyksestä jatkuvaan kiireeseen ja aikataulujen pitämiseen. Siitä ettei juuri koskaan ehdi kunnolla olla vanhempiensa kanssa, jotka ovat niin kiinni järkevän vapaa-ajan luomisessa. Ja halusta osata tanssia maailman kaikki tanssit samalla kun haluaisi mieluummin vain chillata ruudun edessä. Meneillään olevan pakoyrityksen, yllätyksiä täynnä olevan maagisen selkärepun ja musiikin kautta kutsumme lapset yhdessä Atlaksen kanssa matkaan kautta vimman ja pohdiskelun, ja kuvittelemaan mitä tapahtuisi jos he yhtäkkiä onnistuisivat pysäyttämään ajan. Lue lisää tästä.

RAKA BANANER (noin klo 14.30-15.10, 0-100-vuotiaat, ruotsiksi) on värikäs lastenmusiikkiyhtye, jonka lauluissa lasten arkipäivän ajankohtaiset teemat kohtaavat länsiafrikkalaisia rytmejä, tanssia ja leikkiä. Interaktiiviset laulut käsittelevät niin avioeroja, paossa olevia lapsia kuin saateenkaariperheitäkin, sekä maagisia kiviä ja sitä, että uskaltaako nukkua kaverin luona ensimmäistä kertaa. Kaikki tämä esitetään avoimin mielin ja lasten näkökulmasta. Yhtyeellä on tänä vuonna 10 vuotisjuhlat ja tämän vuoksi he ovat nyt vierailu kiertueella Suomesta! Lue lisää: www.rakabananer.fi

MITÄ: Perhepippalot / Familjekalas 
MISSÄ: UusiTeatteri, Västmannagatan 56, Stockholm 
MILLOIN: 24.9 kl. 13-16
KENELLE: 0-100 v., kaksikielisesti
MITEN: Osta liput 
tästä tai varaa osoitteesta info@uusiteatteri.se paikan takaamiseksi. Lipun hintaan sisältyy yksinkertaisempi kahvittelu! (Maksetaan paikan päällä Swishillä. Maksa niin paljon kuin voit, mutta suositushinta on tänä päivänä alennettu 100 kruunuun per henkilö, vaihtoehtoisesti 250 kruunua perheelle/ryhmälle.)

Tervetuloa UusiTeatteriin!