Aikavapaa

Atlas on karannut. Riitelystä isän kanssa, tanssitunneilta ja alituisesta kiireestä sinne sun tänne. Koko maailman kaikki vanhemmat näyttävät olevan täysin riippuvaisia kalentereista ja työjärjestyksistä, mutta Atlas ei ymmärrä edes kelloa. Mitähän aikuiset tekevät sillä ajalla koska se on aina loppu? Ainoa rutiini mikä on tosi hauska on lauantain karkkipäivä! Eikö se voisi riittää harrastukseksi? Tai no jos nyt voisi aloittaa ratsastamisen… Mutta se on aivan liian kallista. Ja äiti haluaa Atlaksen pelaavan mieluummin jalkapalloa.

AIKAVAPAA on esitys väsymyksestä jatkuvaan kiireeseen ja aikataulujen pitämiseen. Siitä ettei juuri koskaan ehdi kunnolla olla vanhempiensa kanssa, koska ovat niin kiinni järkevän vapaa-ajan luomisessa. Ja halusta osata tanssia maailman kaikki tanssit samalla kun haluaisi mieluummin vain chillata ruudun edessä. Meneillään olevan pakoyrityksen, yllätyksiä täynnä olevan maagisen selkärepun ja musiikin kautta kutsumme lapset yhdessä Atlaksen kanssa matkaan kautta vimman ja pohdiskelun, ja kuvittelemaan mitä tapahtuisi jos he yhtäkkiä onnistuisivat pysäyttämään ajan.

Käsikirjoitus/ohjaus: Malou Zilliacus
Lavastus/puvut: Jennie Boqvist
Koreografia: Jenny Salomonsen
Musiikki/valot: Linnea Jansson
Näyttämöllä: Malou Zilliacus tai Jenny Salomonsen (Atlas)
Isän ääni: Matti Raita
Kuva: Kai Kangassalo
Suomennos: Maria Tapaninen

Kesto: 
n. 30 min
Kohderyhmä: 5-10 v & perheyleisö

Aikavapa vierailee Scenkonstmuseetissä:
Aika:
Lauantai 6.4 klo 13
Paikka: Scenkonstmuseet, Sibyllegatan 2, Tukholma
Lue lisää ja varaa lippu tästä

Muina aikoina: ota yhteyttä UusiTeatteriin 073-505 66 14 tai meilaa osoitteeseen info@uusiteatteri.se