Aikavapaa

Atlas on karannut. Riitelystä isän kanssa, tanssitunneilta ja alituisesta kiireestä sinne sun tänne. Koko maailman kaikki vanhemmat näyttävät olevan täysin riippuvaisia kalentereista ja työjärjestyksistä, mutta Atlas ei ymmärrä edes kelloa. Mitähän aikuiset tekevät sillä ajalla koska se on aina loppu? Ainoa rutiini mikä on tosi hauska on lauantain karkkipäivä! Eikö se voisi riittää harrastukseksi? Tai no jos nyt voisi aloittaa ratsastamisen… Mutta se on aivan liian kallista. Ja äiti haluaa Atlaksen pelaavan mieluummin jalkapalloa.

AIKAVAPAA on esitys väsymyksestä jatkuvaan kiireeseen ja aikataulujen pitämiseen. Siitä ettei juuri koskaan ehdi kunnolla olla vanhempiensa kanssa, koska ovat niin kiinni järkevän vapaa-ajan luomisessa. Ja halusta osata tanssia maailman kaikki tanssit samalla kun haluaisi mieluummin vain chillata ruudun edessä. Meneillään olevan pakoyrityksen, yllätyksiä täynnä olevan maagisen selkärepun ja musiikin kautta kutsumme lapset yhdessä Atlaksen kanssa matkaan kautta vimman ja pohdiskelun, ja kuvittelemaan mitä tapahtuisi jos he yhtäkkiä onnistuisivat pysäyttämään ajan.

Käsikirjoitus/ohjaus: Malou Zilliacus
Lavastus/puvut: Jennie Boqvist
Koreografia: Jenny Salomonsen
Musiikki/valot: Linnea Jansson
Näyttämöllä: Malou Zilliacus (Atlas)
Isän ääni: Matti Raita
Kuva: Kai Kangassalo
Suomennos: Maria Tapaninen

Kesto: 
n. 30 min
Kohderyhmä: 5-9 v & perheyleisö

Esitysajat omalla näyttämöllä Syksy 2022:

Ruotsiksi:
Ti 13.9 klo 13 – OSTA LIPPU
Ke 14.9 klo 10 – OSTA LIPPU
Ke 14.9 klo 13 –OSTA LIPPU
To 15.9 klo 10 – OSTA LIPPU
To 15.9 klo 13 – OSTA LIPPU
La 17.9 klo 13 – OSTA LIPPU

Suomeksi:
Ke 21.9 klo 10 – OSTA LIPPU
Ke 21.9 klo 13 – OSTA LIPPU
To 22.9 klo 10 – OSTA LIPPU
To 22.9 klo 13 – OSTA LIPPU

KULTURBILJETTER INFO:
Kulturbiljetter aukioloajat ma-pe klo 9-17 (lounastauko klo 12-13)
Yhteystiedot: soita 08-50 25 40 80 tai meilaa osoitteeseen info@kulturbiljetter.se

Muina aikoina: ota yhteyttä UusiTeatteriin 0728-77 45 68 tai meilaa osoitteeseen info@uusiteatteri.se