Aikavapaa

Ensi-ilta 20 huhtikuuta

Atlas on karannut. Riitelystä isän kanssa, soittotunneilta ja alituisesta kiireestä sinne sun tänne. Koko maailman kaikki vanhemmat näyttävät olevan täysin riippuvaisia kalentereista ja työjärjestyksistä, mutta Atlas ei ymmärrä edes kelloa. Mitähän aikuiset tekevät sillä ajalla koska se on aina loppu? Ainoa rutiini mikä on tosi hauska on lauantain karkkipäivä! Eikö se voisi riittää harrastukseksi? Tai no jos nyt voisi aloittaa ratsastamisen… Mutta se on aivan liian kallista. Ja äiti haluaa Atlaksen pelaavan mieluummin jalkapalloa.

AIKAVAPAA on esitys väsymyksestä jatkuvaan kiireeseen ja aikataulujen pitämiseen. Siitä ettei juuri koskaan ehdi kunnolla olla vanhempiensa kanssa, koska ovat niin kiinni viisaan vapaa-ajan luomisessa. Ja halusta osata soittaa monta eri instrumenttia samalla kun haluaisi mieluummin vain relata ruudun edessä. Meneillään olevan pakoyrityksen, yllätyksiä täynnä olevan maagisen selkärepun ja musiikin kautta kutsumme lapset yhdessä Atlaksen kanssa yrittämään ymmärtämään kuinka paljon ”pari minuuttia” oikein onkaan, ja kuvittelemaan mitä tapahtuisi jos he yhtäkkiä onnistuisivat pysäyttämään kellon.

Käsikirjoitus/ohjaus: Malou Zilliacus
Koreografia: Jenny Salomonsen
Musiikki/valot: Linnea Jansson
Näyttämöllä: Malou Zilliacus
Kuva: Malou Zilliacus

Kesto: 
n. 30 min
Kohderyhmä: 5-9 v & perheyleisö

Esitysajat omalla näyttämöllä Kevät 2022 (tilanteesta johtuen aikoihin voi tulla muutoksia):

Suomeksi:

Ke 20.4 klo 10 & 13 – Ensi-ilta
To 21.4 klo 10 & 13 
Ti 26.4 klo 10 & 13

Ruotsiksi:

Ti 3.5 klo 10 & 13
Ke 4.5 klo 10 & 13
To 5.5 klo 10 & 13
La 7.5 klo 13 – Perhelauantai
Ti 10.5 klo 10 & 13
Ke 11.5 klo 10 & 13
To 12.5 klo 10 & 13
Lö 14.5 klo 13 – Perhelauantai

Lippuvaraukset & lisätietoa: 
info@uusiteatteri.se & 0728-77 45 68