Improvisaatioteatteri

Siitä lähtien kun legendaarinen suomalainen improvisaatioteatteriryhmä Stella Polaris syksyllä 2019 vieraili luonamme olemme ajatelleet että jonain päivänä meidänkin repertoaarissa tulee olemaan jotain vastaavaa, mutta kuitenkin jollain ihan omalla tyylillä.

Viimeisen vuoden aikana olemme hiostaneet taitojamme Tukholman Improvisaatioteatterin johdolla, ja alkaneet kehittää meille sopivaa tyyliä jonka lähtökohtana on meidän monipuoliset kaksikieliset näyttelijät. Kolme näyttelijää ja yksi muusikko improvisoivat villisti ja vapaasti yleisön ideoista ja ehdotuksista. Toisin sanoen siitä voi tulla ihan mitä tahansa, hauskaa, koskettavaa, romanttista tai jotain siltä väliltä!

Voimme improvisoida ruotsiksi, suomeksi, tai kysyttäessä myös kaksikielisestikin.

Varaukset ja lisätietoa: info@uusiteatteri.se.