Romahdus

– kafkamainen trilleridrama nuorille

Nanna on henkilökohtainen avustaja. Siitä lähtien kun hän aloitti työt Livin luona hänellä on mitä parhain työpaikka. Mutta kun hän yllättäen saa syytteen työnsä laiminlyömisestä alkaa todellinen painajainen. Valheet ja ristiriidat alkavat levitä ja pomo kutsuu Nannan puhutteluun. Miten hän voi todistaa olevansa syytön?

Liv on 15-vuotias tyttö joka on ollut muutaman vuoden täysin riippuvainen ympärivuorokautisesta hoidosta. Livin elinympäristö on Nannan työympäristö. Miten hän kokee ja ilmaisee kaiken sen mitä tapahtuu? Mitä hänelle itselleen oikein on tapahtunut? Ja ennen kaikkea – kuka kuuntelee häntä?

Romahdus on nuorille kirjoitettu näytelmä joka käsittelee valtaa, lojaaliutta ja haavoittuvuutta. Kertomus siitä mitä voi tapahtua kenelle tahansa – vaikka koulussa tai työpaikalla – kun kaikki todellakin vain romahtaa.

Käsikirjoitus & ohjaus Susanne Harju-Jeanty
Lavastus & puvut Mariana Ekner
Ääni & musiikki Robin Auoja
Koreografia Jukka Korpi
Näyttelijät Malou Zilliacus & Lidia Taavitsainen
Kuva Kai Kangassalo

Kohderyhmä 13-18 vuotiaat
Kesto 50 min

Varaa tästä!

Kevään esitysajat omalla näyttämöllä, Västmannagatan 56, T-Odenplan
Esitykset ovat ruotsiksi.

Ti 10/3 klo 10 – peruttu!
Ke 11/3 klo 10
Ke 18/3 klo 10 & 13 – peruttu!
To 19/3 klo 10 & 13 – peruttu!
La 21/3 klo 16 – matiné
Ti 24/3 klo 10 & 13 – peruttu!
La 28/3 klo 16 – matiné – peruttu!
Ti 31/3 klo 10 – peruttu!
Ti 31/3 klo 13

Tervetuloa!