Muurin yli meren alle

– minimusikaali hieman absurdista tulevaisuudenkuvasta

Kantaesitys 26.9.2020

”Lähitulevaisuudessa jolloin jäät ovat sulaneet, rannikkokaupungit hukkuneet meren alle, mehiläiset kuolleet, ruoka koostuu levistä ja kovakuoriaisista, ja Helsinki ja Tukholma sulautuneet yhdeksi ja samaksi kaupungiksi, yrittävät kolme kiertelevää muusikkoa päästä rikkaan kaupunginosan järjestämään kykykilpailuun merimuurin sisäpuolella. Pyrkimyksissään kerätä rahaa kaupunginosan sisäänpääsymaksuun he kokevat sekä ongelmia että seikkailuja, mutta ajatus ensimmäisestä palkinnosta: saada soittaa maailman ensimmäisen merenalaisen siirtomaan jetsetille rohkaisee heitä.”

Jo pitkään meillä on ollut visio ruotsinsuomalaisin voimin toteutetusta musikaalista ja syksyllä 2020 se vihdoinkin toteutuu. Musikaalin tapahtumat sijoittuvat tulevaisuuteen, ympäristökatastrofin jälkeiseen aikaan. Ajankohtainen ja liikuttava tarina joka esitellään lapsille ja nuorille huumorin, musiikin, laulun ja liikkeen avulla. 

Käsikirjoitus & ohjaus: Charissa Martinkauppi
Musiikki: Jonatan Eklund
Puvut/rekvisiitta: Erika Sjödin
Koreografia: Jukka Korpi
Näyttämöllä: 3 näyttelijää

Kohderyhmä: 10-16 vuotiaat
Kesto: noin 45 min

Esitetään ruotsiksi tai suomeksi.
Esitysajat tulossa piakkoin.

Lisätietoja: info@uusiteatteri.se / 0728-77 45 68