Kantele Duo

Kantele Duo:n kuuluvat Helena Tuupanen sekä jompikumpi kaksosista Sandra tai Anni. Helena on toiminut solistina ja opettajana useita vuosia ja voittanut mm. Suomen mestaruuden kolmena peräkkäisenä vuotena. Lisätietoa www.kantele.se.

Kantele Duon ohjelmisto soveltuu sekä lapsi- että aikuisyleisölle ja erilaisiin tilaisuuksiin. Esiintymään voi tilata yhden tai kaksi soittajaa. Ohjelmat sisältävät nykyaikaista, klassista tai kansanomaista musiikkia, samoin myös romanttisia balladeja. Esityksien yhteyteen voi järjestää soittokurssin haluaville.

Kantele on Suomen vanhin soitin, jonka iäksi arvioidaan yli 2000 vuotta. Alkuperäisessä kanteleessa oli vain viisi kieltä, mutta nykyisin kieliä on 36 – 39.

Kantele Duo: Helena Tuupanen ja Anni Lindblad / Sandra Häggström

Varaukset ja lisätiedot: info@uusiteatteri.se, 0728-77 45 68