Tidfri

Urpremiär 20 april

Atlas har rymt. Från ett bråk med pappa, från musikmixen, från ett ständigt skyndande hit och dit. Alla föräldrar i hela världen verkar helt beroende av olika kalendrar och scheman, medan Atlas inte ens kan klockan. Vad gör de vuxna av all sin tid eftersom de alltid verkar ha slut på den? Den enda rutinen som är riktigt kul att hålla fast vid är lördagsgodis! Kan det inte räcka som hobby? Om det inte skulle gå att få börja rida förstås… Men det är ju alldeles för dyrt. Och mamma vill helst att Atlas ska spela fotboll. 

TIDFRI är en föreställning om att vara trött på att passa tider och ständigt ha bråttom. Om att aldrig riktigt hinna umgås med sina föräldrar, för att de är så ivriga att skapa en meningsfull fritid för en. Och om att vilja kunna spela en massa instrument samtidigt som en helst bara vill chilla framför någon skärm. Genom ett pågående rymningsförsök, en magisk ryggsäck full med överraskningar och nyskapad musik bjuds barnen in att tillsammans med Atlas försöka förstå hur mycket ”ett par minuter” egentligen är, och fantisera om vad som skulle hända om de plötsligt lyckades stoppa klockan.

Manus/regi: Malou Zilliacus
Koreografi: Jenny Salomonsen
Musik/ljus: Linnea Jansson
På scen: Malou Zilliacus
Bild: Malou Zilliacus

Längd: ca 30 min
Målgrupp: 5-9 år & familjepublik

Speltider på egen scen Våren 2022 (preliminära pga situationen):

På finska:
On 20 apr kl 10 & 13 – Urpremiär 
To 21 apr kl 10 & 13 
Ti 26 apr kl 10 & 13

På svenska:
Ti 3 maj kl 10 & 13
On 4 maj kl 10 & 13
To 5 maj kl 10 & 13
Lö 7 maj kl 13 – Familjelördag
Ti 10 maj kl 10 & 13
On 11 maj kl 10 & 13
To 12 maj kl 10 & 13
Lö 14 maj kl 13 – Familjelördag

Bokningar & mer information: info@uusiteatteri.se eller 0728-77 45 68