FAMILJEKALAS / PERHEPIPPALOT

Teater, disco & pyssel!

Lördag 25 maj kl 13-16
UusiTeatteri, Västmannagatan 56, T-Odenplan

Våren har äntligen kommit och det är dags för traditionsenlig familjefest. Ta med dig dina vänner och din familj (i vilken form som helst) och avnjut en dramatisk eftermiddag hos oss på UusiTeatteri! Allt program sker på svenska & finska. Vi pratar gärna finska med dig om du vill, men du behöver inte alls kunna finska för att vara med.

PROGRAM
13.00 Dörrarna öppnas
13.00-16.00 Pyssel i foajén
13.30 Hullerombuller! (4-8 år & familjer)
14.30 Disco för alla åldrar
15.30 Hejdå!
Dessutom: läshörna, ansiktsmålning & popcorn!

Hullerombuller!  Torsten och herr Sörselström ska snart bege sig på en resa runt jorden som de har planerat i minsta detalj under flera månaders tid. Planen är så perfekt att några otrevliga överraskningar helt enkelt inte kan förekomma, eller…? Vad gör man om man inte kan alla väderstreck, utan bara hälften? Vad gör sengångaren när den inte är sen? Kan man komma fram, även om man inte vet vart man är på väg?

Föreställningen är ca 35 min lång och spelas på svenska med inslag av finska. Läs mer om den och alla medverkande här!

PRAKTISK INFORMATION
En brant trappa leder ner till oss, hör av dig till info@uusiteatteri.se om du behöver hjälp för att ta dig ner. Barnvagnsparkering på innergården. Skötbord & potta finns att tillgå. Popcorn & saft ingår i biljettpriset! Övrig fika går att köpa för frivilligt swish-belopp.