Aktuell information

Vi har börjat publicera våra speltider för våren 2022, med reservation för ändringar. Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer angående publikmängd, avstånd och hygien och anpassar vår lokal efter dessa. Vi uppdaterar informationen gällande situationen och ev. ändringar här på vår hemsida.

Solen sover har extraföreställning pga hög efterfrågan på vår egen scen Lö 9 april kl 13.
Läs mer.

Vårens nya föreställning Tidfri (5-9 år) har urpremiär den 20 april 2022.
Läs mer.

Vi spelar även Improvisationsteater för både ungdomar och vuxna 19 maj – 4 juni.
Läs mer.

Nämnas bör också att UusiTeatteri fyller 20 år i år. Kom och fira detta med oss!
Läs mer.

Om ni inte har möjlighet att komma till oss så kommer vi gärna till er! Våra föreställningar är lätta att turnera med och de subventioneras av Stockholms stad, Region Stockholm, Västra Götaland, Norrbotten och Jämtland/Härjedalen.

Fråga info@uusiteatteri.se efter tillgängliga tider och föreställningar.

Med vänlig hälsning
UusiTeatteri