Improvisationsteater

Sedan våra skådespelare hösten 2019 gick på kurs för den legendariska finska improvisationsteatergruppen Stella Polaris när dom gästspelade hos oss på vår hemmascen har vi på allvar funderat på att ha någonting liknande även i vår repertoar, fast med en helt egen touch. 

Det senaste året har vi arbetat med improvisationsteater under ledning av Stockholms improvisationsteater, och börjat utveckla ett helt eget sätt som utgår från våra tvåspråkiga och mycket mångsidiga skådespelare. 

Tre av våra skådespelare och en musiker improviserar vilt och vågat utifrån idéer och förslag från publiken. Med andra ord kan det bli precis vad som helst, roligt, gripande, romantiskt eller något där emellan! 

Vi kan improvisera på svenska, finska eller vid förfrågan även tvåspråkigt.

Bokningar och mer information: info@uusiteatteri.se.