Sönderfall

– ett rysardrama för ungdomar – om när ord står mot ord

Nanna har världens bästa jobb som personlig assistent men när hon helt plötsligt blir anklagad för att missköta sitt arbete börjar ett overkligt helvete. Osanningar sprids, ord står mot ord och chefen kallar Nanna till förhör. Hur ska hon bevisa att hon är oskyldig?

Liv är en 15-årig tjej som sedan några år lever med assistans dygnet runt. Hennes livsmiljö är Nannas arbetsmiljö. Hur upplever och förmedlar hon allt som händer? Vad är det egentligen hon varit med om? Och framför allt – vem lyssnar på henne??

Sönderfall är en nyskriven ungdomspjäs om konflikter och trakasserier i skol- och arbetsmiljö. Ett intensivt drama om något som kan hända vem som helst, var som helst och när som helst. En berättelse om makt, lojalitet och utsatthet och om när allting på riktigt faller sönder.

Manus & regi: Susanne Harju-Jeanty
Scenografi & kostym: Mariana Ekner
Ljud & musik: Robin Auoja
Koreografi: Jukka Korpi
Skådespelare: Malou Zilliacus & Lidia Taavitsainen
Foto: Kai Kangassalo

Målgrupp: 13-18 år
Längd: ca 50 min
Spelas på svenska om inget annat anges här nedan.

Vårens speltider på egen scen, Västmannagatan 56, T-Odenplan
Ti 10/3 kl 10
On 11/3 kl 10
On 18/3 kl 10 & 13
To 19/3 kl 10 & 13
Lö 21/3 kl 16 – matiné
Ti 24/3 kl 10 & 13
Lö 28/3 kl 16 – matiné
Ti 31/3 kl 10 & 13

Boka här!