Sönderfall

– ett rysardrama för ungdomar – om när ord står mot ord

Nanna har världens bästa jobb som personlig assistent men när hon helt plötsligt blir anklagad för att missköta sitt arbete börjar ett overkligt helvete. Osanningar sprids, ord står mot ord och chefen kallar Nanna till förhör. Hur ska hon bevisa att hon är oskyldig?

Liv är en 15-årig tjej som sedan några år lever med assistans dygnet runt. Hennes livsmiljö är Nannas arbetsmiljö. Hur upplever och förmedlar hon allt som händer? Vad är det egentligen hon varit med om? Och framför allt – vem lyssnar på henne??

Sönderfall är en pjäs om konflikter och trakasserier i skol- och arbetsmiljö. Ett intensivt drama om något som kan hända vem som helst och var som helst. En berättelse om makt, lojalitet och utsatthet och om när allting på riktigt faller sönder.

Manus & regi: Susanne Harju-Jeanty
Scenografi & kostym: Mariana Ekner
Ljud & musik: Robin Auoja
Koreografi: Jukka Korpi
Skådespelare: Malou Zilliacus & Lidia Taavitsainen
Foto: Kai Kangassalo

Målgrupp: 13-18 år
Längd: ca 50 min

Boka här!

Vårens speltider på egen scen, Västmannagatan 56, T-Odenplan
Spelas på svenska.

Ti 10/3 kl 10 – inställt
On 11/3 kl 10
On 18/3 kl 10 & 13 – inställt
To 19/3 kl 10 & 13 – inställt
Lö 21/3 kl 16 – matiné
Ti 24/3 kl 10 & 13 – inställt
Lö 28/3 kl 16 – matiné – inställt
Ti 31/3 kl 10 – inställt
Ti 31/3 kl 13 – inställt

Välkommen!