Alla mina hem

Emmi och Aava är bästa vänner. Emmi älskar alla sina hem och vill vara i dem hela tiden. Aava tycker att det kan vara roligt men ibland även krångligt att bo i två hem. Föräldrarna kan ha så olika regler och sätt att leva på.  Och ibland kan saknaden vara så stor. 

Alla mina hem är en föreställning där vännerna vrider och vänder på begreppet ”hem” med hjälp av lek, rörelse, superkrafter och levande seriefigurer. Föreställningen är skapad i dialog med barn i lågstadieåldern.

Manus/regi: Katja Seitajoki
Scenografi: Maline Casta
Ljuddesign: Tomas Björkdal
Ljus/teaterteknik: Linnea Jansson
På scen: Linda Jokela & Vivi Laakko
Foto José Figueroa, Illustration Maline Casta

Målgrupp: 6-9 år
Längd: ca 35 min

Vi tar emot turnébokningar för hösten 2022.
Mer information: info@uusiteatteri.se eller 0728-77 45 68