Sago- och lässtunder

Våra tvåspråkiga skådespelare kommer gärna och läser sagor, noveller, poesi eller andra berättelser på finska hos er. Programmen kan utföras i samband med en föreställning som redan är på turné hos er för tillfället!

Våra Sagostunder riktar sig till sverigefinska barn och är lämpliga att utföras t.ex. i förskolor och bibliotek. Vi tar gärna emot önskemål från era barn eller pedagoger. De kan även beställas som följetong, att man under en hel termin läser en längre berättelse för barnen veckovis, månadsvis eller enligt önskemål.

Lässtunder riktar sig till finskspråkiga avdelningar på äldreboenden eller finska föreningars träffar. Efteråt erbjuder skådespelaren till kommentarer och samtal utifrån de minnen och associationer som texterna väcker hos lyssnarna.

Pris: 3 000 kr/läsning. Paketpriser möjliga vid bokning av flera läsningar och följetong.
Priset inkluderar resor inom Stockholms län.

Längd: ca 30-40 min
Språk: finska

Om du är intresserad av sago- och lässtunder som är tvåspråkiga, eller som innehåller tex ordlek eller något annat, så kontakta oss gärna. Vi kan säkert skräddarsy något för just era önskemål!

Frågor, bokningar och önskemål om innehåll: info@uusiteatteri.se, 0728-77 45 68